Oyun Alanı

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Oyun Alanı, 7 Ocak 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Oyun Alanı programını saat 03:30'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

300 Spartalı ile dikkatleri üzerine çeken yakışıklı oyuncu Gerard Butler eşliğinde keyifli bir romantik komedi. Eski bir profesyonel futbolcu olan George, boşandığı karısı ve oğluna daha yakın olmak için Virginia’ya taşınır. İşsiz, parasız ve plansız George, oğlu için tam bir hayal kırıklığıdır. Ancak oğlunun oynadığı futbol takımının antrenörü olarak işe girince, yeni bir başlangıç için umut doğar. Bir yandan takımda bulunan diğer çocukların anneleri ile başa çıkmaya çalışan George, eski karısının evlilik hazırlıkları da üstüne eklenince oldukça zor durumda kalacaktır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Oyun Alanı, SinemaTV'de yayınlanan ve 7 Ocak 2022 Cuma günü saat 02:00'de başlayan Satıcı isimli programdan sonra saat 03:30'da başlayacak.

Oyun Alanı programının yayını, 05:30'da yayınlanan Üçüncü Şahıs isimli film başlayana kadar devam edecek.

7 Ocak 2022 Cuma günü saat 03:30'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Oyun Alanı filmi yayını başlayacaktır.