Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki, 3 Eylül 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Öyle Bir Geçer Zaman Ki programını saat 07:00'de Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hikaye, 1967 yılında, İstanbul’un eski semtlerinden birinde başlayan ve günümüze kadar sürecek olan bir zamanı dilimini içeriyor. 1960'lı yıllarda, kocasının kendisine yaptığı onca kötülüğü ve yaşadığı aile dramını unutamamış, bir evladını torununun doğumunda kaybetmiş bir annenin ve aynı zamanda kendisine ait bir konfeksiyon atölyesinin sahibi olan Cemile'nin, kızları Berrin ve Aylin; oğulları Mete ve Osman, kayınvalidesi Hasefe Hanım, damatları ve torunları ile verdiği mücadeleye tanık olacaksınız.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Kanal D'de yayınlanan ve 3 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 05:30'da başlayan Magazin D Yaz isimli programdan sonra saat 07:00'de başlayacak.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki programının yayını, 09:45'te yayınlanan Magazin D Cumartesi isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

3 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 07:00'de Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi yayını başlayacaktır.