Otoyol Cehennemi: Norveç

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Otoyol Cehennemi: Norveç, 12 Ocak 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Otoyol Cehennemi: Norveç programını saat 01:40'ta National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Otoyol Cehennemi: Norveç, Norveç'teki kamyon ve römorkları buzlu dağ yollarında kurtaran çekici ekiplerini takip eden bir belgesel. Norveç dağlar bölgesi, özellikle kış aylarında, araba probleminiz olursa affetmeyecek bir yer. Kar, sıfırın altındaki dereceler ve soğuk rüzgarların birleşimi, kendi başınıza uzun süre dayanmanızı engelliyor. Thord Paulsen ve Odda'daki ekibi, ve komşu yerleşim bölgesi Eidfjord'da yalnız çalışan Bjørn Lægreid Otoyol Cehennemi'nin baş karakterleri.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Otoyol Cehennemi: Norveç, National Geographic'de yayınlanan ve 12 Ocak 2022 Çarşamba günü saat 00:50'de başlayan Bermuda Şeytan Üçgeni Kurursa isimli programdan sonra saat 01:40'ta başlayacak.

Otoyol Cehennemi: Norveç programının yayını, 03:45'te yayınlanan Ahmak Bilimi Özel isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

12 Ocak 2022 Çarşamba günü saat 01:40'ta National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Otoyol Cehennemi: Norveç yaşam programı yayını başlayacaktır.