Otel Artemis

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Otel Artemis, 18 Haziran 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Otel Artemis programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hemşire olarak tanınan Jean Thomas, gündüzleri yasal mesleğiyle ilgilenirken, aynı zamanda Los Angeles’ın en azılı suçluları için de gizli bir hastaneyi yönetmektedir. Suikastçılar, silah kaçakçıları, hırsızlar ve gangsterlerin hizmet aldığı hastane son teknoloji cihazlarla doludur. Hastaneye gelen bir hastaya üç boyutlu yazıcılar ile yeni bir karaciğer yapılabilir veya hastanın vücuduna nanorobotlar enjekte edilebilir. Ancak Los Angeles sokaklarında şiddetli bir isyan çıktığı gün hastanede işler karışır. Efsanevi mafya babası Orian Franklin acil bir müdahale için hastaneye gelir fakat ardından gelen Niagara'nın niyeti barışçıl değildir. Hastanedeki ‘hastalar’ arasında gerilim tırmanırken, Hemşire acil servisteki herkesin hayatını tehlikeye atabilecek bir karar verir. Şehirdeki suçluların güvenli sığınağı olan yer artık onlar için en tehlikeli yerdir.

Otel Artemis, atv'de 18 Haziran 2022 Cumartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Otel Artemis programının yayını, 02:10'da yayınlanan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

18 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Otel Artemis filmi yayını başlayacaktır.