Osmanlı: Bir İmparatorluğun Yükselişi

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Osmanlı: Bir İmparatorluğun Yükselişi, 6 Haziran 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Osmanlı: Bir İmparatorluğun Yükselişi programını saat 01:15'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mehmet, yetmiş parça Osmanlı savaş gemisini binlerce kişinin ve hayvanların gücüyle gece yarısında Haliç’e indirmek üzere çalışmalara başlar. O gecenin sabahında şehirde tam bir kaos ortamı oluşur. Artık Osmanlı hem karadan hem de Haliç’in içinden şehri kuşatmıştır. 29 Mayıs 1453 sabahı büyük saldırı başlar. Top ateşi desteğiyle birlikte Osmanlı askerleri surlardan içeri girmeye başlar. İmparator Konstantin’e danışmanları şehirden kaçmasını tavsiye eder, ancak o son ana kadar savaşır ve bir daha onu gören olmaz. Yedi buçuk hafta süren kuşatmanın sonunda şehir teslim olur. Henüz 21 yaşındaki Mehmet daha önce 23 ordunun deneyip alamadığı şehri fetheder. İstanbul, yükselme devrine geçen imparatorluğun yeni başkenti olur. Mehmet bundan sonra “Fatih” Sultan Mehmet adını alacaktır.

Osmanlı: Bir İmparatorluğun Yükselişi, Kanal D'de 6 Haziran 2021 Pazar günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:15'te başlayacak.

Osmanlı: Bir İmparatorluğun Yükselişi programının yayını, 03:30'da yayınlanan Müzik Arası isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

6 Haziran 2021 Pazar günü saat 01:15'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Osmanlı: Bir İmparatorluğun Yükselişi dizisi yayını başlayacaktır.