Örümcek Adam: Örümcek Evreninde

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Örümcek Adam: Örümcek Evreninde, 7 Ağustos 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Örümcek Adam: Örümcek Evreninde programını saat 11:50'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Örümcek Adam ile ilgili en özgün ve en ilginç hikayelerden biri olan filmde, çoklu evrenler konu ediliyor ve farklı boyutlardan pek çok Örümcek Adam, Miles Morales'in Brooklyn'i koruduğu evrende buluşuyor. Polis memuru bir baba ve işkolik bir annenin oğlu olan Miles, lise öğrencisidir ve okuluna uyum sağlamakta zorlanmaktadır. Radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılmasıyla özel yeteneklere sahip olan bir süper kahramana dönüşür. Fakat henüz gerçek bir süper kahraman olamamıştır. Açılan bir kapı sonucu çoklu evrende farklı boyutlardan gelen Peter Parker ve diğer 'alternatif' Örümcek Adamlar Miles'ın evrenine düşer. Fakat bu Örümcek Adamların kendi evrenlerine mümkün olduğunca çabuk geri dönmeleri gerekmektedir.

Örümcek Adam: Örümcek Evreninde, atv'de yayınlanan ve 7 Ağustos 2022 Pazar günü saat 09:50'de başlayan Sağ Salim 2: Sil Baştan isimli programdan sonra saat 11:50'de başlayacak.

Örümcek Adam: Örümcek Evreninde programının yayını, 14:00'te yayınlanan Dizi TV isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

7 Ağustos 2022 Pazar günü saat 11:50'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Örümcek Adam: Örümcek Evreninde filmi yayını başlayacaktır.