Örümcek Adam: Eve Dönüş

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Örümcek Adam: Eve Dönüş, 7 Ağustos 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Örümcek Adam: Eve Dönüş programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yenilmezler ile yaşadığı maceranın büyüsüne kapılan Peter, kendini kanıtlama isteğiyle dolup taşan bir gençtir. Ancak yaşı gereği birçok farklı sorumluluğu vardır. May halası ile yaşayan Peter, bir yandan da ona göz kulak olan Demir Adam ile arkadaşlığını ilerletmiştir. Okul hayatına alışmaya ve sıradan bir genç gibi yaşamaya çalışan Peter'in aklında ise suçla savaşmak ve dünyayı daha güvenli bir hale getirmek vardır. Vulture yepyeni bir düşmanı yaşadığı şehre gönderdiğinde ise Peter'in kendini gösterme fırsatı çıkacak ancak en değerli gördüğü herkes tehdit altında olacaktır.

Örümcek Adam: Eve Dönüş, TRT 1'de yayınlanan ve 7 Ağustos 2022 Pazar günü saat 19:00'da başlayan Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Örümcek Adam: Eve Dönüş programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

7 Ağustos 2022 Pazar günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Örümcek Adam: Eve Dönüş filmi yayını başlayacaktır.