Örümcek Adam: Evden Uzakta

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Örümcek Adam: Evden Uzakta, 3 Ocak 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Örümcek Adam: Evden Uzakta programını saat 16:35'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Marvel Sinematik Evreni'nin 23. filmi olan Örümcek Adam: Evden Uzakta, Endgame'de yaşananlar sonrası tekrar ayaklarının üzerinde durmaya çalışan Peter Parker'ın, okul arkadaşlarıyla gittiği Avrupa gezisi sırasında Nick Fury'nin gizemli bir görevi üzerine yıkmasıyla gelişen olayları konu ediniyor. Peter’ın evden uzakta arkadaşlarını koruması, dünyayı kurtarması, sadece kendisinin üstesinden gelebileceği bir zorluğa göğüs germesi ve Örümcek-Adam’ın yazgısını kabullenmesi gerekecektir.

Örümcek Adam: Evden Uzakta, atv'de yayınlanan ve 3 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 14:00'te başlayan Kim Milyoner Olmak İster? isimli programdan sonra saat 16:35'te başlayacak.

Örümcek Adam: Evden Uzakta programının yayını, 19:00'da yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

3 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 16:35'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi yayını başlayacaktır.