Örümcek Adam: Evden Uzakta

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Örümcek Adam: Evden Uzakta, 2 Ocak 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Örümcek Adam: Evden Uzakta programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Marvel Sinematik Evreni'nin 23. filmi olan Örümcek Adam: Evden Uzakta, Endgame'de yaşananlar sonrası tekrar ayaklarının üzerinde durmaya çalışan Peter Parker'ın, okul arkadaşlarıyla gittiği Avrupa gezisi sırasında Nick Fury'nin gizemli bir görevi üzerine yıkmasıyla gelişen olayları konu ediniyor. Peter’ın evden uzakta arkadaşlarını koruması, dünyayı kurtarması, sadece kendisinin üstesinden gelebileceği bir zorluğa göğüs germesi ve Örümcek-Adam’ın yazgısını kabullenmesi gerekecektir.

Örümcek Adam: Evden Uzakta, atv'de yayınlanan ve 2 Ocak 2022 Pazar günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Örümcek Adam: Evden Uzakta programının yayını, 22:40'ta yayınlanan Çakallarla Dans isimli film başlayana kadar devam edecek.

2 Ocak 2022 Pazar günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi yayını başlayacaktır.