Örümcek Adam 3

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Örümcek Adam 3, 9 Aralık 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Örümcek Adam 3 programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Peter Parker nihayet Mary Jane'e duyduğu tutku ile süper kahramanlık görevleri arasındaki dengeyi kurar. Ancak, ufukta belirmeye başlayan bir fırtına vardır. Peter'ın Örümcek Adam kostümü birden bire değişip siyaha dönüşerek güçlerini pekiştirmeye başlayınca, Peter da değişmeye başlar. Kostümün etkisi altındaki Peter, kibirli ve kendine aşırı güvenli biri olur; en değer verdiği kişileri ihmal etmeye başlar. Bugüne dek en korkulan iki kötü kahraman Kumadam ve Venom benzersiz güçler edinip, intikam ateşiyle yanarken, Peter en büyük savaşını kendi içinde yapmaktadır.

Örümcek Adam 3, Kanal D'de yayınlanan ve 9 Aralık 2022 Cuma günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Örümcek Adam 3 programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

9 Aralık 2022 Cuma günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Örümcek Adam 3 filmi yayını başlayacaktır.