Orta Direk Şaban

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Orta Direk Şaban, 13 Eylül 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Orta Direk Şaban programını saat 17:00'de FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir fabrikada memur olan Şaban, aynı fabrikada sekreter olarak çalışan Bahar'a aşıktır. Bahar, ünlü bir petrol zengininin verdiği bursla bir yandan da üniversiteye gitmektedir. Gönlünü de yakışıklı sporcu Erkan'a kaptırmıştır. Zengin petrolcü ölmeden önce bütün mirasını Bahar'a bırakır. Tabi bunu duyan gangsterler boş durmaz ve Bahar'ı kaçırırlar. Onu kurtarmak için çaba gösteren tek kişi ise sevgilisi Erkan değil, ortadirek Şaban'dır.

Orta Direk Şaban, FOX'de yayınlanan ve 13 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 16:00'da başlayan Aşk Mantık İntikam isimli programdan sonra saat 17:00'de başlayacak.

Orta Direk Şaban programının yayını, 19:00'da yayınlanan Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

13 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 17:00'de FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Orta Direk Şaban filmi yayını başlayacaktır.