Organize İşler 2: Sazan Sarmalı

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Organize İşler 2: Sazan Sarmalı, 15 Eylül 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Organize İşler 2: Sazan Sarmalı programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İstanbul şehrinde organize işler tam gaz devam etmektedir. Asım Noyan, yıllardır söylediği yalanlar ve çevirdiği oyunlarla insanları dolandırmaktadır. Kimsenin yakalamayı başaramadığı Asım Noyan ve çetesi, bu kez de “sazan sarmalı” olarak adlandırdıkları bir üç kağıda bulaşır. Dolandırıcılar kralının biricik kızı Nazlı dolandırılınca, Asım Noyan ve ekibi hemen harekete geçer. Nazlı, her ne kadar babasını organize işlerden vazgeçirmeye çalışsa da, kendisini birden sazan sarmalının içerisinde bulur.

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı, Star TV'de yayınlanan ve 15 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 18:30'da başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

15 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi yayını başlayacaktır.