Ömer Kokal ile Evvel Zaman

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Ömer Kokal ile Evvel Zaman, 2 Nisan 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Ömer Kokal ile Evvel Zaman programını saat 05:00'te 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yüzyıllar boyunca seyyahlar, kadim başkentlerimiz; İstanbul, Edirne, Bursa ve İznik’e gelip izlenimlerini seyahatnamelerine yazmışlar. Bizler de bu kentlerin evvel zamanlarda nasıl göründüğünü, günlük yaşamlarını, Ramazan, bayram gibi özel günlerde neler yapıldığını onlardan öğreniyoruz. Program boyunca söz konusu kentlerin en özel mekânları birlikte gezilip, seyyahların onlar hakkında anlattıklarına kulak veriliyor. Seyyahlarla birlikte başta şairler olmak üzere, edebiyatçılar da rehberlik ediyorlar.

Ömer Kokal ile Evvel Zaman, 360'de yayınlanan ve 2 Nisan 2023 Pazar günü saat 03:30'da başlayan Aileler Yarışıyor isimli programdan sonra saat 05:00'te başlayacak.

Ömer Kokal ile Evvel Zaman programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

2 Nisan 2023 Pazar günü saat 05:00'te 360'ta hangi program yayınlanacak?

Ömer Kokal ile Evvel Zaman yaşam programı yayını başlayacaktır.