Ölümsüzlük Oyunu

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Ölümsüzlük Oyunu, 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Ölümsüzlük Oyunu programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çok zengin bir işadamı olan Damian, ömrünün son demlerinde kanserle mücadele etmektedir. Ancak hastalık kötüye gitmiştir ve bilinen tedavi yöntemleri işe yaramamıştır. Artık hayatından umut kesilen Damian, son bir kez şansını yeni bir tedavi yöntemiyle denemeyi kabul eder. Yapılan işlem sonucunda tüm bilinci genç ve sağlıklı bir bedene aktarılır. Yeni bedeninde ilk başta her şey harika görünse de, o bedenin eski sahibinin geçmişindeki karanlık olayları keşfettikçe ve gizli bir servis tarafından arandığını fark eder ve kendini hiç beklemediği bir macerayla yüz yüze bulur.

Ölümsüzlük Oyunu, Kanal D'de yayınlanan ve 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Ölümsüzlük Oyunu programının yayını, 22:15'te yayınlanan Demir Yumruk isimli film başlayana kadar devam edecek.

8 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Ölümsüzlük Oyunu filmi yayını başlayacaktır.