Ölümlü Dünya

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Ölümlü Dünya, 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Ölümlü Dünya programını saat 14:00'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar, dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oysa gerçek hiç de öyle değildir. Aile, nesilden nesile kiralık katildir ve dünya çapında etkin olan dev bir organizasyon için çalışmaktadır. Ancak organizasyonun kimi kurallarının ihlal edilmesiyle birlikte işler karışır ve ailenin kimliği açığa çıkar. Artık aile pılını pırtını toplayıp yola koyulmalı ve peşlerindeki dev örgütü atlatmanın bir yolunu bulmalıdır.

Ölümlü Dünya, atv'de yayınlanan ve 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 13:00'te başlayan Gün Ortası isimli programdan sonra saat 14:00'te başlayacak.

Ölümlü Dünya programının yayını, 16:00'da yayınlanan Kardeşlerim isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

8 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 14:00'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Ölümlü Dünya filmi yayını başlayacaktır.