Ölüme Doğru

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Ölüme Doğru, 12 Temmuz 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Ölüme Doğru programını saat 04:45'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İki kardeş, bir kumarhaneyi soyup Kanada'ya kaçarken yolda bir geyiğe çarparak kaza yaparlar. Kazada aracın şoför ölür ve Addison, yardım etmek için gelen bir polis memurunu öldürmek zorunda kalır. Sonrasında kardeşiyle birlikte paraları bölüşüp ayrılmaya karar verirler. Plana göre Addison sınırı yürüyerek geçecek ve Liza başka bir araç bulacaktır. Tüm bunların yaşandığı sırada hapishaneden yeni çıkan eski boksör Jay, anlaşmazlık sonucu çıkan kavgada antrenörünü öldürdüğünü sanarak kaçar. Ailesinin yanına Şükran Günü yemeğine giden Jay, yolda Liza'yı görür ve aracına alır. İkili, kısa sürede birbirlerine aşık olunca herkes için farklı bir süreç başlamış olur.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Ölüme Doğru, SinemaTV'de yayınlanan ve 12 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 03:00'te başlayan Almanya isimli programdan sonra saat 04:45'te başlayacak.

Ölüme Doğru programının yayını, 06:30'da yayınlanan Yükselen Güneşin Ülkesinde isimli film başlayana kadar devam edecek.

12 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 04:45'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Ölüme Doğru filmi yayını başlayacaktır.