Olmaz Böyle Şey

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Olmaz Böyle Şey, 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Olmaz Böyle Şey programını saat 03:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Nev-i şahsına fazla fazla münhasır bir kişilik olan Bünyamin, köyde bir samanlıkta, köyün kızlarından Menekşe'yi sıkıştırmıştır. Menekşe'nin küçük kardeşi İbo manzaraya şahit olur. Bünyamin’e düşen tabanları yağlayıp kaçmaktır. Neticede kızın ağabeyleri Süleyman ve Saffet'in acıması yoktur. Bünyamin hızla annesi Solmaz'ın kanatları altında alır soluğu. Solmaz, Bünyamin’e ne kadar kızsa da bu kez tek çarenin köyden kaçmak olduğunu hemen kavrar. İstikamet taşı toprağı altın olan İstanbul'dur. Solmaz'ın iki kızı Nergis ve Perihan ile diğer oğlu Mete zamanında İstanbul'a göçmüş, evlenip çoluk çocuğa karışmışlardır. Hepsi kendilerine ait bir düzen kurmuşken karşılarında hiç haz etmedikleri Yalnız prens lakaplı kardeşleri Bünyamin’i ve annelerini görünce şoka girer.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Olmaz Böyle Şey, FOX'de yayınlanan ve 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 01:30'da başlayan Bizim İçin Şampiyon isimli programdan sonra saat 03:45'te başlayacak.

Olmaz Böyle Şey programının yayını, 05:30'da yayınlanan Bay Yanlış isimli program başlayana kadar devam edecek.

19 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 03:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Olmaz Böyle Şey filmi yayını başlayacaktır.