Öldür Beni Sevgilim

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Öldür Beni Sevgilim, 23 Haziran 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Öldür Beni Sevgilim programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Okan ile Demet, beş yıldır evlidir. Ancak birlikte geçirdikleri senelere rağmen ilişkileri pek de iyi değildir. İkilinin aşkı masal gibi başlamış, büyük heyecanlarla devam etmiş ve mutlu sona ulaşmıştır. Ancak evliliğin ardından hayatları sıradanlaşmaya başladıkça, çiftin içindeki o heyecan duygusu da ölmeye başlamıştır. Beş yılın sonunda ikili adeta birbirinden bunalmış hale gelir. Farklı hayatlar isteseler de bunu dile getiremeyen ve ses çıkarmadan, içten içe birbirlerine sinir olmaya başlayan genç çift, evlilik yıldönümlerinde büyük bir yanlış anlamanın kurbanı olur. Yaşanan yanlışlık sonucunda beş yıllık karı-koca birbirlerini öldürmeye karar verirler. Bunun için uygun yollar arayan çift, kendilerini birbirinden komik ve tehlikeli durumlar içerisinde bulur.

Öldür Beni Sevgilim, Star TV'de yayınlanan ve 23 Haziran 2022 Perşembe günü saat 18:30'da başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Öldür Beni Sevgilim programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

23 Haziran 2022 Perşembe günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Öldür Beni Sevgilim filmi yayını başlayacaktır.