Okyanus Batıkları Raporu

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Okyanus Batıkları Raporu, 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Okyanus Batıkları Raporu programını saat 18:00'de National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dalgıçlar, enkaz araştırmacıları ve arkeologlarla birlikte, gemilerin felaketle karşılaştıklarındaki son anlarının hikayelerini anlatan belgesel, en son CGI ve sualtı teknolojileri ile bu trajedilerin insani yanını ortaya çıkarmanın yanı sıra ne olduğu ve neden olduğu sorularının cevaplarını da ortaya çıkarıyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Okyanus Batıkları Raporu, National Geographic'de yayınlanan ve 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 17:00'de başlayan Explorer: En Derin Mağara isimli programdan sonra saat 18:00'de başlayacak.

Okyanus Batıkları Raporu programının yayını, 19:00'da yayınlanan Uçak Kazası Raporu isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

1 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 18:00'de National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Okyanus Batıkları Raporu yaşam programı yayını başlayacaktır.