Okyanus Batıkları Raporu

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Okyanus Batıkları Raporu, 22 Temmuz 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Okyanus Batıkları Raporu programını saat 20:00'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dalgıçlar, enkaz araştırmacıları ve arkeologlarla birlikte, gemilerin felaketle karşılaştıklarındaki son anlarının hikayelerini anlatan belgesel, en son CGI ve sualtı teknolojileri ile bu trajedilerin insani yanını ortaya çıkarmanın yanı sıra ne olduğu ve neden olduğu sorularının cevaplarını da ortaya çıkarıyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Okyanus Batıkları Raporu, National Geographic'de yayınlanan ve 22 Temmuz 2022 Cuma günü saat 19:35'te başlayan Akashinga'nın Cesur Kadınları isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Okyanus Batıkları Raporu programının yayını, 21:00'de yayınlanan Kanunsuz Ada isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

22 Temmuz 2022 Cuma günü saat 20:00'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Okyanus Batıkları Raporu yaşam programı yayını başlayacaktır.