Oğlan Bizim Kız Bizim

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Oğlan Bizim Kız Bizim, 10 Haziran 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Oğlan Bizim Kız Bizim programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisinden beklediği evlilik teklifini bir türlü alamamış Zeynep yaşadığı büyük hayal kırıklığının ardından bir radyonun düzenlediği yarışmayı kazanarak Antalya'da bir tatil kazanır. Aynı yarışmayı kazanan diğer kişi ise son derece eğitimli ve kültürlü bir oto tamircisi olan Barış'tır. Karşılaştıkları ilk andan itibaren kavga etmeye başlayan ikili, yanlarında gelen en yakın arkadaşlarının da yardımıyla tatili birbirlerine zehir ederler. Ne var ki zorunlu olarak birlikte geçirdikleri zaman süresince aralarında duygusal bir yakınlaşmanın kıvılcımları da gözle görülür hale gelecektir.

Oğlan Bizim Kız Bizim, FOX'de yayınlanan ve 10 Haziran 2021 Perşembe günü saat 19:00'da başlayan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Oğlan Bizim Kız Bizim programının yayını, 22:30'da yayınlanan Sen Çal Kapımı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

10 Haziran 2021 Perşembe günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Oğlan Bizim Kız Bizim filmi yayını başlayacaktır.