Oflu Hoca Trakya'da

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Oflu Hoca Trakya'da, 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Oflu Hoca Trakya'da programını saat 10:50'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Oflu Hoca, başkanlığını yaptığı Doğanspor futbol kulübüne, genç yetenek Hayati’yi transfer etmek için Lüleburgaz yollarına düşmüştür. Ancak Oflu Hoca’yı olmadık sürprizler beklemektedir Trakya’da. Lüleburgaz’a adım attığı gün, ilçedeki hapishaneden, Oflu Hoca’nın Lüleburgaz günlerini kabusa çevirecek, yüzde yüz Trakyalı bir adam tahliye olur: Haspi. Haspi, görünüş itibariyle Oflu Hoca’nın ikizi gibidir. Gelgelelim karakter olarak hiçbir ortak noktaları yoktur. Bu fiziksel benzerlik, her iki adamın da başına macera ve kahkaha yüklü belalar açacaktır.

Oflu Hoca Trakya'da, atv'de yayınlanan ve 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 08:55'te başlayan Sadık Dostum isimli programdan sonra saat 10:50'de başlayacak.

Oflu Hoca Trakya'da programının yayını, 12:40'ta yayınlanan Gül Masalı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

13 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 10:50'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Oflu Hoca Trakya'da filmi yayını başlayacaktır.