O Kız

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi O Kız, 24 Eylül 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. O Kız programını saat 16:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kendi halinde sıradan bir genç kız olan Zeynep, zeka geriliğine sahip babası ve yaşlı dedesiyle birlikte, halasının evinde yaşar. Zeynep’in en büyük hayali, enişte baskısı altında, sığıntı gibi hissettikleri evden kurtulmalarını sağlayacak kadar para kazanmaktır. Zeynep’in hayatı bu mütevazi hayaline kavuşamadan kökünden değişir. Her şey, halasına yardım etmek için takipçisi olduğu ünlü bir internet fenomeninin evine temizliğe gitmesiyle başlar. Son dönemin popüler ismi Ozan Mert’in yaptıkları hem Zeynep’in hem de Ozan’ın hayatının gidişatını dönüşü olmayan şekilde değiştirir. Ozan’ı sıfırdan en tepeye çıkarmış olan ajans sahibi Sitare Somer, duruma el koyar. Sitare, bedeli ne olursa olsun krizi fırsata çevirmek zorundadır. Zeynep’in payına ise hayatı parçalanırken, hayallerinin bile ötesine kavuşmak düşecektir.

O Kız, Kanal D'de yayınlanan ve 24 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 14:00'te başlayan Yargı isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

O Kız programının yayını, 19:00'da yayınlanan Kanal D Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

24 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 16:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

O Kız dizisi yayını başlayacaktır.