O Kadın

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi O Kadın, 1 Eylül 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. O Kadın programını saat 17:00'de 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Güzel Sanatlar Akademisi’nde eğitim gören Gönül, diğer yandan da bir modaevinde mankenlik yapmaktadır. Nişanlısı Haluk ile mutlu bir beraberliği vardır ve evlilik hazırlıkları yapmaktadır. Reklamcı Kazım Bey tarafından bir kampanya için seçilen Gönül, nişanlısı ile birlikte yat gezisine çıkar. Kazım’ın genç ve güzel mankende gözü vardır. Haluk ile Gönül’e tuzak kurar ve genç kıza tecavüz eder. Gönül, sinir krizleri geçirerek hastaneye kaldırılır. Tedavisini evli ve iki çocuk babası Cihat üstlenmiştir. Kısa sürede iyileşip taburcu olan Gönül’le Cihat, iyi birer dost olurlar. Bir süre sonra Gönül, işine geri döner. Cihat’ın eşi Alev ise evi terk eder. Cihat, bir dosta ihtiyaç duyduğu anda kendisini Gönül’ün yanında bulur. Fakat aşka dönüşen bu dostluk, her ikisi için de kötü sonuçlar doğuracaktır.

O Kadın, 360'de yayınlanan ve 1 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 15:00'te başlayan Benim Yemeğim isimli programdan sonra saat 17:00'de başlayacak.

O Kadın programının yayını, 19:00'da yayınlanan Ben Bilirim isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

1 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 17:00'de 360'ta hangi program yayınlanacak?

O Kadın filmi yayını başlayacaktır.