Nocturama: Paris Yanıyor

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Nocturama: Paris Yanıyor, 27 Haziran 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Nocturama: Paris Yanıyor programını saat 23:45'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sıradan bir Paris sabahı, hareketli bir gün… Yaşları henüz 20 bile olmayan on genç… Sıra dışı olan tek şey ise sevgilileri ile buluşmak yerine Paris'in dört bir yanına bombalar döşüyor olmaları. Huzur içindeki Paris halkı, beklenmedik bir gu¨ru¨ltu¨ ile sarsılmıştır. Şehrin birçok yeri bombalı saldırı sonrası cayır cayır yanmakta ve tu¨m du¨nya olan biteni adeta bir gösteriymişçesine izlemektedir. Gençler yakalanacaklarını hiç du¨şu¨nmeden arkadaşlarının yardımı ile geceyi geçirmek u¨zere lu¨ks bir alışveriş merkezinde saklanırlar. Hayat, yaşamın değerini bilmeyen bu on genç insana ölu¨mu¨n bedelini gösterecektir.

Bu film, "13 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Nocturama: Paris Yanıyor, SinemaTV'de yayınlanan ve 27 Haziran 2021 Pazar günü saat 21:30'da başlayan Karavan isimli programdan sonra saat 23:45'te başlayacak.

Nocturama: Paris Yanıyor programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

27 Haziran 2021 Pazar günü saat 23:45'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Nocturama: Paris Yanıyor filmi yayını başlayacaktır.