Ninja Kaplumbağalar

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Ninja Kaplumbağalar, 30 Mayıs 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Ninja Kaplumbağalar programını saat 01:30'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

New York şehrinin eski parlak günleri geride kalmıştır. Zira Shredder ve başında olduğu Foot Clan örgütü, emniyetten siyasete kadar her türlü resmi birimi ele geçirip, şehri istedikleri gibi yönetmeye kararlıdır. Usta Splinter'ın uzun yıllardır yeryüzüne hiç çıkartmadığı dört ninja kaplumbağa Leonardo, Raphael, Michelangelo ve Donatello artık Shredder ile savaşmak için sabırsızlanmaktadırlar. Şiddetlenen suç olaylarına ve dahası masum insanların öldürülmesine göz yummayan dört genç savaşçı, kimliklerini açık etmek pahasına yer yüzüne çıkarlar. Kanal 6'nın haber peşindeki gözü pek muhabiri April O’Neil ise hayatının fırsatını yakaladığına inanırken, aslında geçmişine dair gerçeklerle yüzleşecektir.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Ninja Kaplumbağalar, Show TV'de 30 Mayıs 2021 Pazar günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:30'da başlayacak.

Ninja Kaplumbağalar programının yayını, 03:15'te yayınlanan Selvi Boylum Al Yazmalım isimli film başlayana kadar devam edecek.

30 Mayıs 2021 Pazar günü saat 01:30'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Ninja Kaplumbağalar filmi yayını başlayacaktır.