Nihat Hatipoğlu ile Regaip Kandili Özel

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Nihat Hatipoğlu ile Regaip Kandili Özel, 27 Ocak 2023 Cuma günü ekrana geliyor. Nihat Hatipoğlu ile Regaip Kandili Özel programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İslam aleminin heyecanla beklediği üç ayları müjdeleyen bu gecede Allah'a yürekten yönelişin, yakarışın ve günahlarımızdan arınmanın nefsimizi yanıltıcı arzulardan uzaklaşmanın tüm kapıları açılıyor. Bu gece, yüce Mevla kullarına bol bol rahmet dağıtıyor. Programda şu konulara yer veriliyor: Bu gece neler yapılmalı? Nasıl dua etmeliyiz? Yüce Allah’tan nasıl af dilemeliyiz?

Nihat Hatipoğlu ile Regaip Kandili Özel, atv'de 27 Ocak 2023 Cuma günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Nihat Hatipoğlu ile Regaip Kandili Özel programının yayını, 01:30'da yayınlanan Kuruluş Osman isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

27 Ocak 2023 Cuma günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Nihat Hatipoğlu ile Regaip Kandili Özel yaşam programı yayını başlayacaktır.