Nihat Hatipoğlu ile Miraç Kandili Özel

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Nihat Hatipoğlu ile Miraç Kandili Özel, 17 Şubat 2023 Cuma günü ekrana geliyor. Nihat Hatipoğlu ile Miraç Kandili Özel programını saat 21:00'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bereketin coşkusu ve yükselişin huzuru Miraç Kandili Özel programında. Peygamber Efendimizin Miraç yolculuğu nasıl gerçekleşti? Bu gece neler oldu? Peygamber Efendimiz bu büyük yolculuğunda kimlerle karşılaştı? Peygamberimize bu büyük yolculuğunda neler müjdelendi? Bu geceyi nasıl geçirmeliyiz? Kandil özel duası, ilahiler ve kasideler Miraç Kandili Özel programında.

Bu yaşam programı canlı olarak yayınlanacaktır.

Nihat Hatipoğlu ile Miraç Kandili Özel, atv'de yayınlanan ve 17 Şubat 2023 Cuma günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 21:00'de başlayacak.

Nihat Hatipoğlu ile Miraç Kandili Özel programının yayını, 22:30'da yayınlanan Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi isimli film başlayana kadar devam edecek.

17 Şubat 2023 Cuma günü saat 21:00'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Nihat Hatipoğlu ile Miraç Kandili Özel yaşam programı yayını başlayacaktır.