Nihat Hatipoğlu ile Mevlit Kandili Özel

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Nihat Hatipoğlu ile Mevlit Kandili Özel, 8 Ekim 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Nihat Hatipoğlu ile Mevlit Kandili Özel programını saat 01:15'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği bu gece, Peygamber Efendimizin dünyayı şereflendirdiği gecedir. Peygamber Efendimizin doğumu nasıl müjdelendi? Yüce Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği bu gecede neler oldu? Bu gecenin önemi nedir? Bu gece nasıl dua edilmelidir? Mevlit Kandili özel duası ve bu geceye dair merak edilen her şey Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun yorumuyla ekrana geliyor.

Nihat Hatipoğlu ile Mevlit Kandili Özel, atv'de 8 Ekim 2022 Cumartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:15'te başlayacak.

Nihat Hatipoğlu ile Mevlit Kandili Özel programının yayını, 02:00'de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

8 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 01:15'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Nihat Hatipoğlu ile Mevlit Kandili Özel yaşam programı yayını başlayacaktır.