Nihat Hatipoğlu ile Mevlit Kandili Özel

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Nihat Hatipoğlu ile Mevlit Kandili Özel, 18 Ekim 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Nihat Hatipoğlu ile Mevlit Kandili Özel programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği bu gece, Peygamber Efendimizin dünyayı şereflendirdiği gecedir. Peygamber Efendimizin doğumu nasıl müjdelendi? Peygamberimizin doğduğu gece yeryüzünde neler oldu? Bu gece nasıl ibadet edilmeli? Mevlit Kandili özel duası ve bu geceye dair merak edilen her şey Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun yorumuyla ekrana geliyor.

Bu yaşam programı canlı olarak yayınlanacaktır.

Nihat Hatipoğlu ile Mevlit Kandili Özel, atv'de yayınlanan ve 18 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Nihat Hatipoğlu ile Mevlit Kandili Özel programının yayını, 21:45'te yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster? isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

18 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Nihat Hatipoğlu ile Mevlit Kandili Özel yaşam programı yayını başlayacaktır.