Neylerse Güzel Eyler

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Neylerse Güzel Eyler, 28 Aralık 2021 Salı günü ekrana geliyor. Neylerse Güzel Eyler programını saat 09:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İrfan sahibi bir köylü olan Salih, dişini tırnağına takarak savcı yaptığı oğlu Murat’ın istifa edeceğini duymasıyla şehre koşar. Adalet sisteminden şikayetçi olan oğlu istifa dilekçesini imzalamak üzereyken yetişir. Murat, yargılama sürecinin uzadığını bu yüzden insanların mağdur olduğunu düşünmekte, vicdanen rahatsızlık duymaktadır. Babası Salih, oğlundan bu büyük kararını bir gün daha düşünmesini ister. O sırada bir çeşmenin başında yaşlı bir adam bıçaklanarak öldüğü haberi gelir. Murat bu cinayeti aydınlatmakla görevlendirilir.

Neylerse Güzel Eyler, Kanal 7'de yayınlanan ve 28 Aralık 2021 Salı günü saat 07:45'te başlayan TV Filmi isimli programdan sonra saat 09:00'da başlayacak.

Neylerse Güzel Eyler programının yayını, 10:50'de yayınlanan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

28 Aralık 2021 Salı günü saat 09:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Neylerse Güzel Eyler filmi yayını başlayacaktır.