New York'ta Yağmurlu Bir Gün

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi New York'ta Yağmurlu Bir Gün, 28 Ağustos 2022 Pazar günü ekrana geliyor. New York'ta Yağmurlu Bir Gün programını saat 17:45'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Genç bir kadın olan Ashleigh’nin bir röpotaj için New York’a gitmesi gerekmektedir. Ashleigh ve sevgilisi Gatsby, bu iş seyahatini romantik bir hafta sonu kaçamağına dönüştürmeyi planlar. Ancak burada onları kötü bir sürpriz beklemektedir. Yapmaları gereken işler nedeniyle farklı yönlere savrulan ikilinin yolları uzun süre yeniden kesişmez. New York’ta birbirlerini bulmaya çalışan çift, tuhaf maceralar yaşayacaktır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

New York'ta Yağmurlu Bir Gün, SinemaTV'de yayınlanan ve 28 Ağustos 2022 Pazar günü saat 15:45'te başlayan Eve Dönüş isimli programdan sonra saat 17:45'te başlayacak.

New York'ta Yağmurlu Bir Gün programının yayını, 19:30'da yayınlanan Kızıl Joan isimli film başlayana kadar devam edecek.

28 Ağustos 2022 Pazar günü saat 17:45'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

New York'ta Yağmurlu Bir Gün filmi yayını başlayacaktır.