Neşeli Hayat

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Neşeli Hayat, 25 Mayıs 2021 Salı günü ekrana geliyor. Neşeli Hayat programını saat 22:30'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Rıza Şenyurt, eşi ve kayınbiraderi ile İstanbul'un fakir semtlerinden birinde yaşayan kendi halinde bir adamdır. Rıza, bir gün kendisinin ve arkadaşlarının birikimlerine mal olacak bir işe bulaşır. Bu başarısız iş deneyimi yüzünden dünyası başına yıkılır ve dostsuz, şanssız ve mutsuz bir adama dönüşür. Ama bir şekilde ayakta durmak ve ailesinin geçimini sağlamak zorundadır. Yeni yıla bir ay kala Rıza'nın karşısına tuhaf bir iş imkanı çıkar. Bir oyuncak mağazasının önünde ve Noel Baba kılığında müşteri çekmeye çalışacaktır. Ancak ortada ufak bir sorun vardır; Rıza Şenyurt, Noel Baba'nın tam olarak kim olduğunu bilmemektedir. Sırtında dünyanın yükünü taşıyan bu iyi niyetli Noel Baba adayı, işi kısa sürede öğrenir.

Neşeli Hayat, Star TV'de yayınlanan ve 25 Mayıs 2021 Salı günü saat 20:00'da başlayan Yeni Nesil Ajan XXX 3 isimli programdan sonra saat 22:30'da başlayacak.

Neşeli Hayat programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

25 Mayıs 2021 Salı günü saat 22:30'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Neşeli Hayat filmi yayını başlayacaktır.