Neşeli Günler

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Neşeli Günler, 23 Ocak 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Neşeli Günler programını saat 21:45'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kazım Bey ve Adile Hanım, turşuculukla geçinmektedirler. Bir gün iyi turşu nasıl yapılır konusunda tartışırlar ve ikisi de işi inada bindirip ayrılırlar. Çocukları da paylaşırlar. Amcaları Ziya ise desteksiz atıp tutan, yüzsüz bir adamdır. İki ev arasında gidip gelen, çıkarcı biridir. Yıllar sonra kardeşler bir tesadüf sonucu karşılaşırlar ve anneleriyle babalarını bir araya getirmek için yoğun bir çaba sarf ederler. Kazım Bey ve Adile Hanım ise birbirlerine inat olsun diye başkalarıyla evlenmeye kararlıdırlar. Çocuklar ise bu inadı yenmek için ellerinden geleni yapacaklardır.

Bu film, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Neşeli Günler, Show TV'de yayınlanan ve 23 Ocak 2022 Pazar günü saat 20:00'da başlayan Hababam Sınıfı isimli programdan sonra saat 21:45'te başlayacak.

Neşeli Günler programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

23 Ocak 2022 Pazar günü saat 21:45'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Neşeli Günler filmi yayını başlayacaktır.