Nereye Bakıyor Bu Adamlar

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Nereye Bakıyor Bu Adamlar, 28 Ağustos 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Nereye Bakıyor Bu Adamlar programını saat 05:00'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Beşik kertmesiyle evlenmek için İstanbul’un yolunu tutan Metin ve en yakın arkadaşı Zeki’yi kader yol iz bilmedikleri büyük şehirde, patronunun gazabından kurtulmak için sıradışı bir reklam konusu bulmaya çalışan fotoğrafçı Tarık ile karşılaştırır. Şaşkın şaşkın bakınırken fotoğraflarını çeken Tarık sayesinde şöhretleri tüm ülkeye yayılır. İki kafadarın nereye baktıklarını doğru tahmin edene verilecek büyük ödül heyecanı iyice artırır. Zeki ve Metin ne olduğunu anlayamadan reklam çevrelerinin kullandığı iki obje haline gelmiştir.

Nereye Bakıyor Bu Adamlar, FOX'de yayınlanan ve 28 Ağustos 2022 Pazar günü saat 04:00'te başlayan Kazanan Restoran isimli programdan sonra saat 05:00'te başlayacak.

Nereye Bakıyor Bu Adamlar programının yayını, 06:30'da yayınlanan Adile Teyze isimli film başlayana kadar devam edecek.

28 Ağustos 2022 Pazar günü saat 05:00'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Nereye Bakıyor Bu Adamlar filmi yayını başlayacaktır.