Nereden Çıktı Bu Velet

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Nereden Çıktı Bu Velet, 27 Ağustos 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Nereden Çıktı Bu Velet programını saat 05:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Saf ve iyi niyetli iki adam, bir gün peşlerine takılan küçük bir çocuğu evlerine götürürler. Küçük çocuk fidye için bir çete tarafından kaçırılmışken, onların ellerinden kurtulmuştur. Peşlerine takıldığı iki kafadar, bekar oldukları için ev sahibinden çekinmektedirler ve çocuğu saklamak için çeşitli yollar denerler. Onlar böylesine telaşlı ve endişeliyken, çocuğun yüklü bir servete sahip olduğu ortaya çıkar.

Nereden Çıktı Bu Velet, FOX'de yayınlanan ve 27 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 04:15'te başlayan Cafer'in Çilesi isimli programdan sonra saat 05:45'te başlayacak.

Nereden Çıktı Bu Velet programının yayını, 08:30'da yayınlanan Çalar Saat Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

27 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 05:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Nereden Çıktı Bu Velet filmi yayını başlayacaktır.