Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen programı Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir, 7 Ağustos 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir programını saat 08:00'de Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Evde egzersiz yapılırken dikkat edilmesi gerekenler neler? Fitness Eğitmeni Şengül Özgür anlatıyor. Uzun ömürlü evlilikler için çiftler nelere dikkat etmeli? Evlendikten sonra davranışlar değişir mi? İlişkilerde güven olmazsa hangi sorunlar yaşanır? Mutlu evliliğinin sırlarını Psikiyatrist Prof. Dr. Mehmet Sungur anlatıyor. Kök hücreli saç ekimi nedir? Kimlere yapılır? Ağrı sızı hissedilir mi? Kök hücreli saç ekimi öncesinde ve sonrasında nelere dikkat edilmelidir? Medikal Estetik Hekimi Dr. Nihat Dik anlatıyor.

Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir, Star TV'de yayınlanan ve 7 Ağustos 2022 Pazar günü saat 06:15'te başlayan İki Aile isimli programdan sonra saat 08:00'de başlayacak.

Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir programının yayını, 09:00'da yayınlanan Çizgi Film Kuşağı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

7 Ağustos 2022 Pazar günü saat 08:00'de Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir programı yayını başlayacaktır.