Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen programı Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir, 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir programını saat 08:00'de Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Alanında uzman doktor ve konuklar, sevilen ünlü isimler. Hafta sonlarınıza renk katmak için Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir seyirci ile buluşuyor. Bilgi dolu keyifli sohbetler, sağlıkla ilgili merak edilenler, çok önemli güzellik tüyoları. Hepsi ve daha fazlası, Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir'le ekrana geliyor.

Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir, Star TV'de yayınlanan ve 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 07:00'de başlayan İki Aile isimli programdan sonra saat 08:00'de başlayacak.

Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir programının yayını, 09:00'da yayınlanan Ayrıcalıklı Rotalar isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

6 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 08:00'de Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir programı yayını başlayacaktır.