Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen programı Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir, 24 Temmuz 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir programını saat 08:00'de Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Egzersiz yaparken hangi hataları yapıyoruz? Karın, kol sarkmaları, basenler ve bacaklar için evde yapabileceğiniz egzersiz önerilerini Egzersiz Uzmanı, Klinik Pilates Eğitmeni Reyhan Oksay uygulamalı anlatıyor. Tüp bebek tedavisinde çiftler nasıl bir süreçten geçiyor? Tekrarlanan tüp bebek tedavisinde başarıyı etkileyen faktörler nelerdir? Kişiye özel tüp bebek tedavisi nedir? Tedavide uygulanan son teknolojiler nelerdir? Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Meryem Kürek Eken anlatıyor. Su yaşamımız için neden çok önemlidir? Kuraklığa karşı nasıl önlemler alabiliriz? Suyun fiziksel ve kimyasal özellikleri nelerdir? Suyun faydalarını ve bilinmeyenleri Yazar Burçak Yüce anlatıyor.

Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir, Star TV'de yayınlanan ve 24 Temmuz 2022 Pazar günü saat 06:15'te başlayan İki Aile isimli programdan sonra saat 08:00'de başlayacak.

Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir programının yayını, 09:00'da yayınlanan Çizgi Film Kuşağı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

24 Temmuz 2022 Pazar günü saat 08:00'de Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir programı yayını başlayacaktır.