Ne Umduk Ne Bulduk

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Ne Umduk Ne Bulduk, 15 Ekim 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Ne Umduk Ne Bulduk programını saat 08:00'de 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Zeynep, annesiyle birlikte yaşayan ve bir fabrikada işçi olarak çalışan güzel bir kızdır. Patronu da dahil, bütün mahallelinin gözü Zeynep'tedir. Zeynep hiçbirine yüz vermez. Ancak annesi başlık parası karşılığında Zeynep'i bakkalla, manavla ve kasapla sözlendirir. Yaptığı oyun ortaya çıkmasın diye de Zeynep'i de yanına alarak, başka bir mahalleye taşınır. Paralar suyunu çekmeden Zeynep'e zengin bir koca bulmak için kolları sıvarlar. Uludağ'a giden ikili, genç ve yakışıklı bir adamla tanışırlar. Kendini fabrikatör olarak tanıtan adam, aslında bir işadamının şoförüdür. Zeynep ve genç adam birbirine aşık olur. Ancak kısa süre sonra gerçekler ortaya çıkar.

Ne Umduk Ne Bulduk, 360'de yayınlanan ve 15 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 06:30'da başlayan Aileler Yarışıyor isimli programdan sonra saat 08:00'de başlayacak.

Ne Umduk Ne Bulduk programının yayını, 10:00'da yayınlanan Hayat Köprüsü isimli film başlayana kadar devam edecek.

15 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 08:00'de 360'ta hangi program yayınlanacak?

Ne Umduk Ne Bulduk filmi yayını başlayacaktır.