Nazilerin Mega Yapıları

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Nazilerin Mega Yapıları, 16 Aralık 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Nazilerin Mega Yapıları programını saat 16:10'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Naziler, dünya hakimiyetine giden yolda tarihteki en büyük ve en ölümcül askeri teknolojileri ve ekipmanları geliştirdi. Bir ulusu kontrol ederek, tüm kıtaya egemen olup savaşı kazanabilmek için devasa terör makineleri, ileri teknoloji ürünü silahlar ve kendi geliştirdikleri kitle imha silahları üretmekten geri kalmadılar. 6 bölümden oluşan belgesel dizide, Hitler’in şimdiye dek saklı kalmış en hırslı mega yapılarının hikayelerini dinleyecek, onları tasarlayan mühendisleri tanıyacak ve savaşın kurallarını sonsuza dek değiştirecek teknolojilere tanıklık edeceksiniz.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Nazilerin Mega Yapıları, National Geographic'de yayınlanan ve 16 Aralık 2021 Perşembe günü saat 13:20'de başlayan 7. Kıta: Antarktika isimli programdan sonra saat 16:10'da başlayacak.

Nazilerin Mega Yapıları programının yayını, 18:00'de yayınlanan Uçak Kazası Raporu Özel isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

16 Aralık 2021 Perşembe günü saat 16:10'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Nazilerin Mega Yapıları yaşam programı yayını başlayacaktır.