Nazilerin Mega Yapıları: Savaşa Hazır

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Nazilerin Mega Yapıları: Savaşa Hazır, 7 Ocak 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Nazilerin Mega Yapıları: Savaşa Hazır programını saat 16:10'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sevilen seri Nazilerin Mega Yapıları yeni sezonuyla National Geographic ekranlarına geliyor! İkinci Dünya Savaşı’nda Amerika’nın Nazilere ve Japonlara karşı verdiği savaşta her iki tarafın kullandığı askeri bakış açısı, öncü taktikleri ve en yeni teknolojileri inceleyen belgesel ile askeri donanım, savunma mega yapıları ve savaş kalıntılarını Pasifik adalarının plajlarından Hitler'in yer altı sığınaklarına uzanan bir keşfe çıkıyoruz.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Nazilerin Mega Yapıları: Savaşa Hazır, National Geographic'de yayınlanan ve 7 Ocak 2022 Cuma günü saat 13:25'te başlayan Otoyol Cehennemi: Norveç isimli programdan sonra saat 16:10'da başlayacak.

Nazilerin Mega Yapıları: Savaşa Hazır programının yayını, 18:00'de yayınlanan Sular Çekilince isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

7 Ocak 2022 Cuma günü saat 16:10'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Nazilerin Mega Yapıları: Savaşa Hazır yaşam programı yayını başlayacaktır.