Nazi Mega Yapıları: Rusya Savaşı

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Nazi Mega Yapıları: Rusya Savaşı, 13 Ocak 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Nazi Mega Yapıları: Rusya Savaşı programını saat 17:05'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bu, Hitler'in Rus Halkını tasfiye etme ve onun üstün Ari ırkı için yaşam alanı kazanma girişimlerinin öyküsüdür. Seri belgesel, devler arasındaki korkunç savaşta ortaya çıkan kurnaz stratejileri, askeri teknolojiyi ve defansif mega yapıları ortaya koyuyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Nazi Mega Yapıları: Rusya Savaşı, National Geographic'de yayınlanan ve 13 Ocak 2022 Perşembe günü saat 16:10'da başlayan Nazilerin Mega Yapıları: Özel isimli programdan sonra saat 17:05'te başlayacak.

Nazi Mega Yapıları: Rusya Savaşı programının yayını, 18:00'de yayınlanan Sular Çekilince isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

13 Ocak 2022 Perşembe günü saat 17:05'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Nazi Mega Yapıları: Rusya Savaşı yaşam programı yayını başlayacaktır.