Nazi Mega Yapıları: Amerika'nın Savaşı

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Nazi Mega Yapıları: Amerika'nın Savaşı, 31 Aralık 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Nazi Mega Yapıları: Amerika'nın Savaşı programını saat 04:30'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İkinci Dünya Savaşı’nda Amerika’nın Nazilere ve Japonlara karşı verdiği savaşta her iki tarafın kullandığı askeri bakış açısı, öncü taktikleri ve en yeni teknolojileri inceleyen belgesel; askeri donanım, savunma mega yapıları ve savaş kalıntılarını Pasifik adalarının plajlarından Kuzey Avrupa savaş alanlarına uzanan bölgede keşfe çıkıyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Nazi Mega Yapıları: Amerika'nın Savaşı, National Geographic'de yayınlanan ve 31 Aralık 2021 Cuma günü saat 04:10'da başlayan Ahmak Bilimi isimli programdan sonra saat 04:30'da başlayacak.

Nazi Mega Yapıları: Amerika'nın Savaşı programının yayını, 06:00'da yayınlanan Kanunsuz Ada isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

31 Aralık 2021 Cuma günü saat 04:30'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Nazi Mega Yapıları: Amerika'nın Savaşı yaşam programı yayını başlayacaktır.