Nazca Çizgilerinin Sırrı

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Nazca Çizgilerinin Sırrı, 3 Ağustos 2021 Salı günü ekrana geliyor. Nazca Çizgilerinin Sırrı programını saat 02:25'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Nazca Çizgileri bölgesinde yüksek teknolojili dronelar ile çalışan arkeologlar eski bir Paracas uygarlığının İsa’dan önceye tarihlenen geoglif tasarımlarını keşfetti. Görüntüler sayesinde arkeologlar bu tasarımların ay ışığı altında parlayıp parlamadığı teorisini keşfetmek için araştırmayı daha da derine götürüyorlar.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Nazca Çizgilerinin Sırrı, National Geographic'de yayınlanan ve 3 Ağustos 2021 Salı günü saat 01:40'ta başlayan Mega Yapılar: Beluga XL isimli programdan sonra saat 02:25'te başlayacak.

Nazca Çizgilerinin Sırrı programının yayını, 03:10'da yayınlanan Korkusuz Balıkçılar isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

3 Ağustos 2021 Salı günü saat 02:25'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Nazca Çizgilerinin Sırrı yaşam programı yayını başlayacaktır.