Nasipse Olur

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Nasipse Olur, 1 Eylül 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Nasipse Olur programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Küçük kasabasında büyük hayalleri olan Günfer’in hayatı peş peşe gelen felâketlerle altüst olur. Günfer kahramanım dediği babasını kanserden kaybeder. Bu ani ölümün şokunu atlatmadan bu kez amcasının kumar borcu yüzünden baba yadigarı ekmek fırınlarına mafya dadanır. Tüm bu yaşadıkları yetmezmiş gibi evlilik hayalleri kurduğu Yaşar’ın kendisini aldatması bardağı taşıran son damla olur. “Boyabatlı’nın umudunun bittiği yerde inadı başlar” derler. Küçük dünyasında büyük umutları olan Günfer, ‘Ya nasip’ diyerek her türlü felâketin üstesinden gelmek için mücadele etmeye başlar. Başına gelen bütün felâketlerin tesadüfen tanığı olan Gökhan, her seferinde Günfer’in imdadına hızır gibi yetişir.

Bu film, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Nasipse Olur, Show TV'de yayınlanan ve 1 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 18:45'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Nasipse Olur programının yayını, 22:30'da yayınlanan Görevimiz Tatil isimli film başlayana kadar devam edecek.

1 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Nasipse Olur filmi yayını başlayacaktır.