Mükemmel Eşleşme

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Mükemmel Eşleşme, 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Mükemmel Eşleşme programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Fadime’ye gelen mektup aile bireyleri için büyük bir merak konusudur. Herkes mektupta yazılanları merak etse de, Fadime ser verip sır vermez. Mektup kimden gelmiştir? Mektupta neler yazmaktadır? Mektupta her ne yazıyorsa, artık Fadime ve bütün aile bireyleri için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Fadime bu mektubu herkesten köşe bucak saklasa da, mektup Ahmet’in eline geçer. Artık Ahmet’in elinde Fadime’ye karşı çok büyük bir koz vardır. Kerem, Pınar için çok romantik bir sürpriz hazırlamıştır. Pınar, Kerem’in sürprizi ile karşılaştığında ona bir kere daha aşık olur. Öte yandan kız tarafı, erkek tarafını eve yemeğe davet eder. Erkek tarafı için çeşit çeşit yemek yapan Firuze ve Fadime, son anda başlarına gelecek büyük aksilikten habersizdir.

Mükemmel Eşleşme, TRT 1'de yayınlanan ve 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayan Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Mükemmel Eşleşme programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

6 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Mükemmel Eşleşme filmi yayını başlayacaktır.