Muhteşem Kraliçe

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Muhteşem Kraliçe, 29 Ağustos 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Muhteşem Kraliçe programını saat 06:05'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

7. yüzyıl Kore. Prenses Deokman, Kral Jinpyeong'un üç kızının en büyüğüdür. Kral, oğlu olmadığı için Deokman'ı varisi olarak seçer. 14 yaşında krallığın başına geçen Deokman, Kraliçe Seondeok adıyla anılmaya başlar. Hanedanın ilk kadın hükümdarı olan Seondeok'un hükümdarlık yılları şiddetli geçer. Komşu krallık Baekje ile yapılan mücadeleler tüm zamanını alır. Krallığı bir arada tuttu ve Çin'e eğitim için bilginler gönderir ve Çin'le ilişkilerini sıkı tutar. Çin'deki Tang hanedanlığının kraliçesi, Wu Zetian gibi Budist olan Seondeok, bir çok budist tapınak inşa ettirir.

Muhteşem Kraliçe, TRT 1'de yayınlanan ve 29 Ağustos 2021 Pazar günü saat 04:55'te başlayan Dünya Hali isimli programdan sonra saat 06:05'te başlayacak.

Muhteşem Kraliçe programının yayını, 07:25'te yayınlanan Yeşil Deniz isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

29 Ağustos 2021 Pazar günü saat 06:05'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Muhteşem Kraliçe dizisi yayını başlayacaktır.