Mühendislik Felaketleri

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Mühendislik Felaketleri, 24 Aralık 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Mühendislik Felaketleri programını saat 23:00'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Belgesel, ABD'den Birleşik Krallık'a, Rusya'ya, Haiti'ye ve ötesine geçerek, dikkatle araştırılmış arşivler, uzman analizleri, üzücü tanık röportajları ve grafikler aracılığıyla modern mühendisliğin en büyük başarısızlıklarını ortaya çıkarırken, bu trajedilerinin gelecekteki buluşları ve ilerlemeyi nasıl teşvik edebileceğini keşfediyoruz.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Mühendislik Felaketleri, National Geographic'de yayınlanan ve 24 Aralık 2021 Cuma günü saat 22:00'de başlayan Araba S.O.S. Özel isimli programdan sonra saat 23:00'te başlayacak.

Mühendislik Felaketleri programının yayını, 23:55'te yayınlanan Sular Çekilince isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

24 Aralık 2021 Cuma günü saat 23:00'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Mühendislik Felaketleri yaşam programı yayını başlayacaktır.