Muhabbet Kapısı

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Muhabbet Kapısı, 10 Ocak 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Muhabbet Kapısı programını saat 09:50'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş, Muhabbet Kapısı’nda bugün rüya ile ilgili bilinmesi gerekenler ele alınıyor. Dini konularda akıllara takılan konular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile ekrana geliyor. Programda bugün rüya üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek. Mustafa Karataş ‘Rüya ile amel olur mu? Peygamber efendimizi rüyamızda görmek mümkün müdür? Vefat eden yakınını rüyada kötü görmek onun günahkâr olduğunu mu gösterir? Kötü rüya görünce ne yapmalıyız? Rüyalar gelecekten haber verebilir mi? Gördüğümüz güzel rüyaları anlatmanın bir sakıncası var mıdır? İslam’a göre kaç çeşit rüya vardır?’ sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

Muhabbet Kapısı, Kanal 7'de yayınlanan ve 10 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 08:00'de başlayan Merhaba Hayat isimli programdan sonra saat 09:50'de başlayacak.

Muhabbet Kapısı programının yayını, 11:30'da yayınlanan Bahar Kapıda isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

10 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 09:50'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Muhabbet Kapısı yaşam programı yayını başlayacaktır.